Petra Veen

Mantelzorgmakelaar & Cli├źntondersteuner

Ik ben Petra Veen en woon ruim 35 jaar in Arnhem. In 2018 heb ik de opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: "Wijzer in Zorg en Welzijn".
Ik ondersteun mantelzorgers en mensen die zorg nodig hebben.

Communicatie en onderlinge betrokkenheid zijn voor mij erg belangrijk. Ik ben sociaal ingesteld, geïnteresseerd in wat mensen beweegt en voel emoties van anderen goed aan. Ik houd ervan om complexe situaties aan te pakken. Ik ben vastberaden, daadkrachtig en heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ik reageer snel en ben betrouwbaar. Het geeft mij veel voldoening om met u of voor u de zorg goed te regelen.

Voordat ik mijn eigen bedrijf startte, ben ik werkzaam geweest als: ergotherapeut, Wvg-adviseur, indicatiesteller CIZ, Wmo consulent, opleidingsadviseur en docent. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring met de wet- en regelgeving opgedaan. Ik kin de werk- en denkwijze bij veel instanties. Voor diverse opleidingsinstituten geef ik cursussen op het gebied van de Wmo en de Jeugdwet en publiceer ik over actualiteiten in de wet- en regelgeving.

MIJN MISSIE

Zorg optimaliseren en de mantelzorger ontzorgen